Hvordan Jeg Mistet V´en, Del 1

27/11/2013

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg, føler jeg at jeg har mistet retten til forbokstaven i navnet mitt og foretrekker derfor å bli kalt Incent. Her kommer historien om hvordan dette skjedde.

Poker

Passende nok, tok dette plass i gambling-mekkaet Las Vegas. Denne skjebnesvangre turen tok sted for et år siden og var mitt første, og tør jeg si, ganske brutale møte med No Limit Texas Hold´em (Ja, jeg prøvde på samme måte å vinne tilbake navnet mitt i Monte Carlo som jeg gjorde å tape det i Las Vegas).

Da jeg var i Las Vegas fikk jeg en sjanse til å delta i en No Limit Texas Hold´em. Jeg hadde aldri spilt no limit før, men jeg hadde spilt poker lenge blant venner og online hos Casumo Casino. Så med 25,000$ i lommen, håpet jeg å vise mine ferdigheter i Las Vegas. Først viste dette seg å være en god ide, jeg vant 9,350$ på første hånd. Dette gjorde underverker for selvtilliten min og jeg følte jeg kunne ta alle. World Series of Poker, here I come!

Jeg ventet ut neste hånd for å roe meg og observerte de andre spillerne, men gikk tilbake til spillet på neste hånd. Jeg begynte sterkt, med en ess og en konge i kløver. Floppen viste 2 kløver, 6 kløver og dronning i ruter. Bare ett kort fra straight, så derfor veddet jeg aggressivt med 5000$. To personer ga opp, og jeg trengte desperat et kort for å fullføre straighten. Neste community kort var 5 kløver og jeg hadde fortsatt ikke klart straighten min, men jeg bløffet som bare det, og han andre karen må ha trodd på meg fordi han folded. Jeg tenkte at spillet var mitt og dermed prøvde jeg å skremme den siste damen ved å øke med 5000$. Men hun ga seg ikke, og så mine 5000$ uten å røre så mye som en muskel i ansiktet. Riveren var hjerter knekt, endelig! Jeg veddet 10,000$. Jeg hadde 20,000$ på bordet, dette så skikkelig bra ut. Nå vinner jeg med en straight, tenkte jeg.

Da damen økte med 5,000$ kunne jeg ikke tro mine egne øyne, potten var på over 55,000$! Jeg called og viste mine kort med et smil. Jeg var kjempe fornøyd med meg selv. Jeg hadde begynt med 25,000$ og etter kun to runder, kunne jeg vinne 60,000$! Men smilet forsvant fort da motstanderen min viste sine kort, 3 og 4 av kløver. Hun hadde en straight flush. Det som skulle være den største turen i mitt liv etter masse småspill endte istedenfor med slukøret tap, og en skikkelig knekk i selvtilliten.