Kunsten å Bytte Taktikk

04/12/2013

Jeg har hatt en god og avslappende førjulstid her hjemme. Jeg har tilbragt litt tid borte fra pokerbordet slik at jeg kunne være sammen med venner og familie. Jeg har likevel spilt litt på internett, men ingen er perfekt. Jeg har lagt merke til at få spillere endrer taktikken sin under et pokerspill. Den typen som begynner å øke innsatsen aggressivt, fortsetter gjerne med dette gjennom hele turneringen, eller, i det minste, gjennom hele hånden. Jeg synes at de fleste spillere bør være klar over dette og, ikke minst, tenkte over det en gang iblant for å prøve å utnytte det til sitt eget beste. Hvis du klarer å endre taktikken din midt under heten, er det mer sannsynlig at du kan bli sittende igjen med vinnerpotten.

Ved å endre taktikken din under spillet, blir det vanskeligere for motstanderne dine å lese deg.

Bytte mellom å spille aggressivt og passivt kan virkelig lønne seg i det lange løp. Jeg vet at mange ikke liker å spille passivt, fordi det fins en mulighet for at du ikke vil få utnytte en sterk hånd. Dette er en god grunn, men om du starter aggressivt for så å bytte til en passiv stil når du sitter på noen knallgode kort, kan du godt rake inn store summer.

Poker består av mye strategi, og meste parten av arbeidet som blir utført skjer i hodet, både når det gjelder å regne ut hva oddsen er for gode kort og hva motspilleren kan sitte på, noe som selvfølgelig er en stor hjelp i å slå motstanderen din. Det å ha et velde av taktikker til disposisjon vil hjelpe deg til å utvikle deg som en mer komplett spiller og i tillegg øke sjansene dine for å vinne turneringer og individuelle runder.

Jaja, noe å tenke på. Uansett, håper jeg at dere har nytt fridagene, og husk at hvis du utvikler spillestilen din mens du spiller, kan du forme din egen suksess!

Her er noen tips til dere nye spillere!