Poker Lovlig i Norge Snart?

19/12/2013

Særlig i høst, har dette vært et hett tema i media og selvfølgelig er det noe som interesserer meg også. Jeg har tidligere nevnt at poker og roulette online er min store lidenskap, til tross for at jeg ser ut til å ikke kunne gjøre noe som helst riktig når det gjelder å vinne.

Avisene sier at Norge har 300,000 aktive pokerspillere. Det er mange som livnærer seg på dette, både som nettspill og ved kasinoer i utlandet. Jeg var en av de som gjorde akkurat det, før det brått tok slutt. Kanskje presset i No Limit ble for mye, selv om jeg har spilt for større summer enn $25,000 før. Jeg vet ikke, men jeg håper at jeg kommer tilbake på hesten, dvs. vinnerhesten, så fort som mulig!

Uansett, så synes jeg at det er på tide at vi slutter med dette ultrakonservative vaset ved å lovlig gjøre dette intelligente spillet her i landet. Dette med at staten skal mikrostyre livet vårt, og ikke minst, farlig-gjøre alt som de forstår, er bare utrolig provoserende. At noen blir avhengig av å spille er selvfølgelig trist, men dette utgjør heldigvis bare en brøkdel av alle spillere. Det virker urettferdig å straffe flertallet for et problem som kun eksisterer blant et lite mindretall. Nei, nå venter jeg i spenning på å se hva som skjer i månedene fremover. Det er mulig at det eksisterer et lite lys i enden av tunnelen, så forhåpentligvis er det lyset vi øyner nå, og ikke et motkommende tog!

Keep on playing, people!

http://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Regjeringen-vil-legalisere-poker-396866_1.snd

Finnes det håp?