Ut på Tur til Monaco

25/11/2013

Jeg gleder meg noe innmari til å reise på tur sørover i Europa. Her hjemme er det som vanlig vått og kaldt, og selv ikke online spill eller free spins ser ut til å være i stand til å holde meg varm lenger. Derfor søker jeg lykken annetsteds og hvem liker vel ikke å reise?

Jeg og en kompis tar turen nedover, og vi satser på å ringe det nye året inn med en vinnerhånd på et live casino i Monte Carlo. Jeg har lyst til å prøve meg igjen på Texas Hold´em, og jeg har søkt råd på forskjellige forum på internett og gleder meg til å prøve ut noen av de foreslåtte stedene. Etter oppturen i Las Vegas, tett etterfulgt av nedturen (både pengemessig og tap av stolthet), håper jeg å gjenvinne æren og bryte forbannelsen som ser ut til å ha hvilt over pokerhånden min den siste tiden.

Monte Carlo, som de fleste av dere sikkert vet, ligger i Monaco, som så og si er i Frankrike. Jeg har, kanskje utrolig nok, ikke vært der før. Jeg har tidligere reist til Praha, Nice og til CCC i Wien, og nå jeg gleder jeg meg til å krysse av Monaco på listen. Jeg har planer om å spille no-limit Texas Hold´em, og forhåpentligvis kommer jeg hjem med masse kontanter og like mange gode historier. Du vet aldri, kanskje treffer vi på noen legender fra pokerverdenen der nede også, men forhåpentligvis så ser jeg dem på den andre siden av rommet, og ikke på den andre siden av bordet. Jeg vet ikke om jeg er helt klar for den utfordringen ennå.

Monaco